Forum Issues

Any problems with the forum? Am I going to be doing work on the site that will require downtime? Discuss here.
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Forum Issues

Post by BeltFanDan »

If you find a problem using the forum, please report it here.


nominus
Posts: 141
Joined: Tue Sep 06, 2016 9:28 am
4
Location: Revere MA
Contact:
Puerto Rico

Re: Forum Issues

Post by nominus »

When i am on my phone or tablet I cannot access the PM or gallery section as it is blocked by the Facebook, Twitter, Youtube icon.
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

Use 2 fingers to zoom and you will see you can click them.

Gallery is not enabled yet.
nominus
Posts: 141
Joined: Tue Sep 06, 2016 9:28 am
4
Location: Revere MA
Contact:
Puerto Rico

Re: Forum Issues

Post by nominus »

I tried that when i first noticed it. I attached a screen shot of what it looks like.
Attachments
Screenshot_20160908-171600.png
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

Mine is higher than yours.....and Comic Sans MS?? Really?
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

Check again. Clear cavhe
nominus
Posts: 141
Joined: Tue Sep 06, 2016 9:28 am
4
Location: Revere MA
Contact:
Puerto Rico

Re: Forum Issues

Post by nominus »

Problem solved. Perfecto.
User avatar
Ed W
Posts: 103
Joined: Wed Sep 07, 2016 10:00 pm
4
Andorra

Re: Forum Issues

Post by Ed W »

With this board, and the last, I keep on getting prompts to log back in.

Android 5.0.1 using Chrome
formerly thedreaded1
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

You clicking the option to stay logged in?
User avatar
Bayou Bengal
Posts: 584
Joined: Tue Aug 30, 2016 1:21 pm
4
United States of America

Re: Forum Issues

Post by Bayou Bengal »

BeltFanDan wrote:You clicking the option to stay logged in?
Yeah it did that to me earlier. But the old site did too.
User avatar
RagnarBlyrock
Posts: 115
Joined: Tue Sep 06, 2016 10:56 pm
4
United States of America

Re: Forum Issues

Post by RagnarBlyrock »

Bayou Bengal wrote:
BeltFanDan wrote:You clicking the option to stay logged in?
Yeah it did that to me earlier. But the old site did too.
Same. Though seems to be slightly less frequently with the new forum. On the old site i had to log in every other page visited.
User avatar
Ed W
Posts: 103
Joined: Wed Sep 07, 2016 10:00 pm
4
Andorra

Re: Forum Issues

Post by Ed W »

BeltFanDan wrote:You clicking the option to stay logged in?
No. I constantly wanted to get pushed off the site, get angry, and flip tables over.......
Of course I did! :lol:
formerly thedreaded1
User avatar
Kuestt7
Posts: 1119
Joined: Mon Aug 29, 2016 3:35 pm
4
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by Kuestt7 »

I tried to search for J-Mar Big Eagle and I got this message:

"The following words in your search query were ignored because they are too common words: mar eagle big j."

I also experimented with the advanced search. Is this going to be a common thing when using the search feature? I liked the search feature from the old thread but I understand you are trying to make things better and easier.

Thanks in advance Dan.
8-)
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

Re-indexed and working.
User avatar
R56
Posts: 526
Joined: Wed Sep 14, 2016 2:03 pm
4
United States of America

Re: Forum Issues

Post by R56 »

After I go through all the unread and I don't have anything left. I still have a number of 122 unread but nothing new to read.
I have been called bad before. Many have said I do things that are not correct to do. I don't believe in talk such as this. I am nice man, with happy feelings, all of the time.
User avatar
Kuestt7
Posts: 1119
Joined: Mon Aug 29, 2016 3:35 pm
4
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by Kuestt7 »

R56 wrote:After I go through all the unread and I don't have anything left. I still have a number of 122 unread but nothing new to read.
I have the same issue but it's normally a lower number like 1, 2 or 3. I just click on MARK ALL READ.
8-)
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

As I stated earlier, it's counting the introduction forum. Working to rewriting that code. Go into introduction and click mark all topics read. Counter will clear.
User avatar
ed21
Posts: 24
Joined: Thu Sep 08, 2016 8:41 am
4
United States of America

Re: Forum Issues

Post by ed21 »

I can't get to this site directly on my phone. I always have to go to the old one, log on, hit the link to the new site and log on here. What am I doing wrong? No problem on my desktop. I already cleared my history.
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 2790
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
4
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Forum Issues

Post by BeltFanDan »

belttalk.com/forum/phpbb3 just bookmark it.

Clear your cookies and cache if Belttalk.com is still redirecting you to the old site.
Danjoe
Posts: 17
Joined: Sat Sep 10, 2016 4:30 pm
4
Location: Cardiff, UK
Wales

Re: Forum Issues

Post by Danjoe »

I'm having an issue sending a private message, it allows me to access, write & send but the message stays in my outbox? Is this an issue or does it just take time to go through & send?
Post Reply