Embedding Media

Any problems with the forum? Am I going to be doing work on the site that will require downtime? Discuss here.
Post Reply
User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 1499
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
Location: New York
Contact:
United States of America

Embedding Media

Post by BeltFanDan » Tue Sep 06, 2016 9:35 am

Using new coding in this site.

You should be able to just post URL's of YouTube videos, Tweets, etc, and it should automatically embed in the post, so you no longer need to know what tags to use.

https://twitter.com/PrichardShow/status ... 5508585472

User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 1499
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Embedding Media

Post by BeltFanDan » Tue Sep 06, 2016 9:36 am


User avatar
dhancock
VIP
VIP
Posts: 38
Joined: Mon Sep 05, 2016 11:29 pm
Location: South Bend, Indiana
Contact:
United States of America

Re: Embedding Media

Post by dhancock » Wed Sep 07, 2016 9:10 pm

Tried using the image tags, like with the old version of BT... Worked for the first photo, not the subsequent ones. Lesson learned, I suppose? Haha
Gimme a hell yeah!

"You didn't buy my house, mother f***er, I bought my house!" - C.M. Punk

User avatar
BeltFanDan
Belt Maker
Belt Maker
Posts: 1499
Joined: Thu Aug 25, 2016 2:29 pm
Location: New York
Contact:
United States of America

Re: Embedding Media

Post by BeltFanDan » Wed Sep 07, 2016 9:11 pm

Depends on host. You might not need img tags anymore. Preview button is your friend.

User avatar
dhancock
VIP
VIP
Posts: 38
Joined: Mon Sep 05, 2016 11:29 pm
Location: South Bend, Indiana
Contact:
United States of America

Re: Embedding Media

Post by dhancock » Wed Sep 07, 2016 9:17 pm

I was on my iPhone when I was posting... now I'm on my laptop. Looks like I had possibly used the "img" tag on the first photo and the "image" tag on the subsequent photos. I removed all the tags complete and everything just appeared as links. Now, I've added the "img" tags and everything seems to be working fine. Weird.
Gimme a hell yeah!

"You didn't buy my house, mother f***er, I bought my house!" - C.M. Punk

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest